Selvstændig advokatfuldmægtig til PUBLICURE

Skrevet 17. juli, 2018
PUBLICURE søger til stilling som advokatfuldmægtig 1 erfaren fuldmægtig eller jurist, der kan arbejde selvstændigt og sikkert med sagsbehandling og forretningsudvikling inden for kontorets kerneområder.

PUBLICURE Advokatfirma er et specialistkontor, der primært beskæftiger sig med rådgivning af den offentlige og private sektor i forhold til udbudsret, forvaltningsret, forsyningsret, statsstøtte, konkurrenceret, samt indgåelse og styring af offentlige kontrakter inden for udvalgte brancher, herunder forsyningssektoren, spil, IT, indkøb og offentlig administration.

 

Du må gerne have erfaring fra andre advokatvirksomheder, øvrige rådgivningsvirksomheder, interesse- og brancheorganisationer, myndigheder og virksomheder eller andre sektorer, hvor selvstændig udbudsretlig sagsbehandling har indgået som en del af dine opgaver.

 

Du skal være selvkørende og indgå i tæt faglig sparring med kontorets andre jurister, og du skal være i stand til at træffe velovervejede beslutninger i et hektisk og fagligt udfordrende miljø. Du skal herudover have en stor portion gå-på-mod samt vilje og evne til at kaste dig i lag med klientkontakt, undervisning samt andre udadvendte og repræsentative funktioner.

 

Du skal være løsningsorienteret og proaktiv i din tilgang, og skal selv kunne identificere sagens kerne og fremkomme med en struktur for opgaveløsning og –håndtering. Du skal have sans for balancen imellem effektivitet og kvalitet i sagsbehandlingen.

 

Den rette kandidat vil kunne aflaste kontorets øvrige jurister uden at påføre disse en forøget arbejdsbyrde til uddannelse og oplæring, idet der i stedet vil være rig mulighed for faglig sparring og fælles problemløsning.

 

Vi kan tilbyde et arbejdsmiljø med høj faglighed og en ligefrem og uformel omgangstone med rig mulighed for sparring om de juridiske opgaver. Vi lægger vægt på personlige egenskaber som drive og modenhed, ejerskab og situationsfornemmelse, direkte og selvsikker fremtoning, samt humor og glæden i dagligdagen, og forventer, at du bidrager til kontorets sociale miljø.

 

Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen, men overarbejde skal forventes. Du vil i vid udstrækning kunne tilrettelægge din arbejdstid, så dette passer til familieliv og fritid.

 

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Ansøgning med CV og karakterudskrift sendes pr. e-mail til partner Povl Nick Bronstein på pnb@publicure.dk snarest og senest 24. august 2018. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler.